Ulla – Schoonheid & Shiatsu

Ulla - Schoonheid & Shiatsu

Heerlijk ontspannen terwijl je verzorgd wordt? Dat kan. Laat je verwennen door de kwaliteitsproducten van Sothys en Shiatsu. Kom gerust langs in ons salon – en geniet van de behandeling die het best bij je past.

Door de nieuwste technieken geniet u steeds van de beste zorg. Er worden constant nieuwe opleidingen gevolgd bij de Internationale Shiatsu School, die als zeer hoog staat aangeschreven binnen de wereld van Shiatsu.

Gelaatsverzorgingen

Een individuele verzorging die opnieuw het beste van je huid naarboven haalt. Op basis van jouw huidtype wordt dan bepaald welke behandeling er wordt gegeven.

Shiatsu

Shiatsu-therapie brengt het gezonde lichaam in evenwicht en voorkomt ziektes. Wordt er nadruk gelegd op bepaalde punten of gebieden? Dan kunnen er ook specifieke gezondheidsproblemen voorkomen worden.

Lichaamsverzorgingen

Echte schoonheid zit van binnen en een mens is mooi van nature, maar dat wil toch niet zeggen dat we de natuur niet een beetje mogen helpen…

Voetreflexologie

Je kan een sessie voetreflexologie nemen voor pure ontspanning – maar ook om lichamelijke klachten te verlichten. Het is geen gewone voetmassage – maar een drukpuntmassage.